Copyright 2019 - 2017 Prefabricate Buzau. Toate drepturile rezervate
pwr tradeFinpari review

Infiinţată în anul 2012, firma Satcom Util S.R.L. are ca obiect de activitate producţia de elemente prefabricate din beton si anume: pavaje vibropresate, borduri, rigole carosabile, spalieri armati pentru livezi, bolţari din beton si elemente pentru fermele de porci (gratare si pereti despartitori).

Până în prezent am investit sume considerabile in utilaje performante pentru a oferi clienţilor noştri produse care satisfac cele mai înalte standarde din domeniu, reuşind astfel să facem faţă comenzilor dorite de dumneavoastră. 

Puteţi beneficia gratuit de experienţa noastră în alegerea tipului de pavaj potrivit pentru curtea dumneavoastră. Oferim servicii de consultanta in alegerea pavajului potrivit, transport şi punerea in operă a produselor noastre. 

Asiguram Transportul comenzii la sediul dumneavoastra, atat in Buzau, cat si in judetele invecinate, prin mijloace de transport special adaptate pentru cele mai bune conditii. Fie ca alegeti produsele de pe site, fie ca doriti sa veniti la sediul nostru beneficiati de servicii de consultanta in alegerea pavajului si va livram la domiciliu produsele comandate.

f t g